Szinvaparti KSE – TSC

Eredmény: 27 – 22 (15-11)

Bajnokság: B.A.Z.-Heves Megyei férfi

Időpont és helyszín: 2023.10.08. 18:00 Herman Gimnázium Sportcsarnok Miskolc

  

Szinvaparti KSE

Edző: Harsányi Milán
Mezőny (gól): Szegedi István Patrik (6), Bakó Brandon Krisztián (4), Kmecz Ádám Gábor (4), Kiss Levente (3), Simon Dániel (2), Nagy Gergő Péter (2), Madzin Milán (2), Váradi Dávid (2), Balogh Róbert (2), Harsányi Milán, Konc Gergő, Kurmai Márton Tibor,
Kapusok: Czinege Ernő Márton, Bató Mátyás, Salamon Gábor
 

TSC

Edző: Ölschléger Krisztián
Mezőny (gól): Molnár Csaba (8), Kurucz Zoltán (5), Gulyás Bálint (2), Katona János (2), Kondás Marcell (2), Németh János (2), Tallár Miklós (1), Bán Bence, Makó Dénes, Puskás Attila, Dr. Sztojkó Dániel
Kapusok: Varga Dávid István, Boros János
 
Jó hangulatú, de küzdelmes mérkőzésen szerezte meg a csapatunk újabb két pontját. A Tiszaújváros okozott némi meglepetést. Az új edző, az új játékosok és a stratégia változása jót tett a csapatnak. A csapatjáték fejlesztése sokkal pontosabb befejezéseket eredményezett. Ha fejlesztés tovább folytatódik okozhatnak még meglepetést a bajnokságban.
 

Harsányi Milán, edző:

Először is szeretnék gratulálni a Tiszaújváros csapatának, mert bár évek óta játszunk egymás ellen, mégis képesek voltak egy új edzővel, új játékosokkal megújulni és kőkemény erőbedobásra bírni bennünket, hogy megszerezzük a győzelmet. További jó munkát kívánok nekik, biztos vagyok benne, hogy fognak még meglepetéseket okozni!
Úgy gondolom, hogy mi elértük a kitűzött célunkat: fejlődtünk az előző héthez képest. Azok a játékosok, akik beszálltak a kispadról, eredményesek tudtak lenni támadásban és védekezésben is, ezáltal sokkal színesebb, sokoldalúbb játékot tudtunk mutatni. Az első félidőben nem találtuk a megfelelő védekezést, így nem is tudtunk sok könnyű lerohanást vezetni. Szó szerint megszenvedtünk a vendégek masszív hatos fala előtt egy-egy gólért. A második félidőben elővettünk egy teljesen ismeretlen, nem begyakorolt taktikai elemet: az üres kapus támadást, de egyelőre nem találtuk meg a megfelelő helyeket, így nem is voltunk kellőképpen eredményesek belőle.
Szeretném kiemelni a szélsőjátékunkat. Változatosan és minimális hibával működik ez a játék elemünk eddig. Ismételni tudom önmagam: meccsről meccsre fejlődünk, hétről hétre javítunk ki hibákat, szélesedik a játékpalettánk, minden játékosom hozzá tud tenni a mérkőzésekhez. Mindenki teszi a dolgát, gyűjtögetjük a pontokat.