Eger SZSE II – Szinvaparti KSE

Eredmény: 34 – 35 (16-17)

Bajnokság: Megye felnőtt férfi

Időpont és helyszín: 2023.05.27. 18:00 Kemény Ferenc Sportcsarnok Eger

 

Eger SZSE II

Edző: Tamás Tamás

Mezőny (gól): Szabó Botond (11), Márton István (6), Bata Bence Botond (6), Tímár Bence (4), Kocsmár Balázs (3), Molnár-Nagy Martin (2)

Kapusok: Salamon Gábor (2 szerzett gól)

 

Szinvaparti KSE

Edző: Kolcza Botond

Mezőny (gól): Szegedi István Patrik (11), Herr Krisztián (4), Kiss Levente (4) Harsányi Milán (4), Kolcza Botond (3), Nagy Gergő Péter (3), Stefán András (3), Balázs Dávid (1), Simon Dániel (1), Pálffy Zsombor (1), Kolcza Gergely

Kapusok (védés): Bató Mátyás (16), Kiss Máté Tibor

 

A bajnokság gyakorlatilag is utolsó meccsén léptünk pályára Egerben. Ez a mérkőzés már nem volt hatással a bajnokság végkimenetelére, maximum optika hatásai voltak a statisztikára.

Mindkét csapat erős szezont tudhat maga mögött, ráadásul az Eger játékosai nem csak ezt a bajnokságot küzdötték végig, de a mi csapatunk sem volt top formában. Ilyen körülmények között teljesen érthető, hogy mindkét fél számára a tisztességes részvétel és a sérülésmentes befejezés volt az elsődleges cél.

A hazai csapat a fenti körülmények között csak minimális létszámmal tudott jelen lenni, ennek ellenére a teljesítményük, a játék minőségük és a mérkőzés végeredménye is megmutatta, hogy ha teljes erővel tudnak kiállni, akkor bárkit képesek szorult helyzetbe hozni. Kiváló csapat!

A mi játékunkra se lehet panasz. Megtettük, ami elvárható volt a csapat jelenlegi állapotában és ez most egy gólos győzelemre volt elég. Senki nem sérült meg, nyugodt, sportszerű játékkal zártuk le a bajnokságot.

A következő napokban értékeljük az elmúlt évet és felkészülünk a következő szezon kihívásaira.

Rövidesen jelentkezünk egy évadzáró összefoglalóval.