Szinvaparti KSE – Bőcs KSC

Eredmény: 23 – 21 (10-12)

Bajnokság: Megye felnőtt férfi

Időpont és helyszín: 2022.10.30. 14:00 Herman Gimnázium Sportcsarnok Miskolc

 

Szinvaparti KSE

Edző: Kolcza Botond

Mezőny (gól): Hegyesi Kristóf (7), Balázs Dávid (6), Kolcza Botond (3), Kolcza Gergely (2), Herr Krisztián (2), Simon Dániel (1), Dósa Róbert (1), Harsányi Milán (1), Kiss Levente, Éles József, Nagy Gergő Péter, Hraáb Attila György,

Kapusok (védés): Kiss Máté Tibor (8), Bató Mátyás

 

Bőcs KSC

Edző: Farkas Tibor

Mezőny (gól): Vadászi Péter (9), Búza Bence (3), Wilisicz Ticián (3), Bonta István (2), Kondás Marcell (2), Béres Zoltán Márk (1), Tokaji Balázs (1), Kovács Dániel, Lovász Balázs, Gulyás Roland, Szántó Szilárd, Vittmann Dániel

Kapusok: Varga Dávid István, Pribék Károly

 

Megnyertük a mérkőzést, de nem lehetünk maradéktalanul elégedettek a teljesítményünkkel.

A Bőcs KSC egy év szünet után tért vissza a régió felnőtt férfi bajnokságába és érthető módon a legjobb eredménnyel szeretnék zárni a szezont. Ennek megfelelően ezen a mérkőzésen is mindent megtettek a győzelem érdekében.

Az első félidőben jól indított a Bőcs, mi viszont sokat hibáztunk. A vendégek kapkodás nélkül haladtak, mi sokat korrigáltunk, nem mindig jutottunk el a támadás befejezésig, nem találtuk a ritmust. Ráadásul három hetest hibáztunk zsinórban, így nem véletlen, hogy a félidős pihenőre a Bőcs mehetett két gólos előnnyel.

A második félidő már sokkal jobban sikerült. A 38. percben vettük át először a vezetést, de nem véglegesen, hiszen a vendégcsapat néhányszor még felzárkózott . A végjátékban viszont sokkal összeszedettebbek voltunk. Jól ment a védekezés, jól játszottunk az idővel és az időkérésekkel is, a támadásaink is sokkal sikeresebbek lettek és ha csak két gólos előnnyel is, de itthon tartottuk a két pontot.

Lehetett volna sokkal jobb az eredmény, ha nem döcögősen indul az eleje, de összességében sikerült kézben tartani az eseményeket. Van mit csiszolni a játékon, de mint csapat, megint jól szerepeltünk. Az elmúlt meccsek alatt megszokhattuk, hogy hátrányból is lehet győzelmet aratni, de ehhez csapatmunkára és arra a hitre van szükség, hogy képesek vagyunk felülkerekedni a problémákon. Úgy tűnik ez jól működik, a többin pedig lehet csiszolni.

A következő mérkőzés 2022.11.06.-án 14:00-tól lesz a Herman Gimnázium sportcsarnokában, ahol a Hajdúnánás FKK csapatát fogadjuk. Bízunk abban, hogy a szurkolóink elégedetten távoznak majd mérkőzés után.