Szinvaparti KSE – Tiszaújvárosi SC

Eredmény: 34 – 27 (14-12)

Bajnokság: Megye felnőtt férfi

Időpont és helyszín: 2022.10.02. 15:00 Herman Gimnázium Sportcsarnok Miskolc

 

Szinvaparti KSE

Edző: Kolcza Botond

Mezőny (gól): Kolcza Gergely (11), Balázs Dávid (5), Simon Dániel (5), Kolcza Botond (4), Herr Krisztián (4), Harsányi Milán (3), Kiss Levente (1), Dósa Róbert (1), Éles József, Nagy Gergő Péter

Kapusok (védés): Kiss Máté Tibor (9)

 

Tiszaújvárosi SC

Edző: Grandjean Gábor

Mezőny (gól): Tallár Miklós (6), Tardi Botond Kristóf (6), Molnár Csaba (4), Gulyás Bálint (4), Kmecz Ádám Gábor (3), Katona János (2), Kurucz Zoltán (2), Bán Bence, Pöstényi Zsolt

Kapusok: Bukovenszki István, Szabó Csaba

 

Egy elmaradt mérkőzés után végre mi is elkezdhettük a bajnokságot és megtapasztalhattuk, hogy mire volt elég a felkészülési időszak.

Egy új egyesületet hoztunk létre, aminek az alakulása és a működési feltételek biztosítása kicsit döcögősen indult, ezért már nem maradt idő felkészülési mérkőzések szervezésére. Ebből következik, hogy ez a meccs nem csak a bajnokság első mérkőzése, de a csapat első közös csatája is volt.

Ennek megfelelően indult az első félidő is. Bár mi nyitottuk elsőként góllal, a Tiszaújváros hárommal válaszolt. Felzárkóztunk, de a vendégcsapat visszavette az előnyét. Nem voltak nagy hibák, de az összeszokottság még hiányzott, ami megtörte a játékot. Egészen a 28. percig volt előnyben a Tiszaújváros, de szerencsére fordult a kocka. Végre megtaláltuk az összhangot és 14-12 eredménnyel mentünk szünetre.

A második félidő már nekünk kedvezett. Összeállt a védekezésünk, jól alakultak a támadások, növeltük a tempót, amivel már nem tudott lépést tartani a vendégcsapat. Nyugodt, stabil játékkal, magabiztosan zártuk a mérkőzést. Első meccsnek elég jó volt.

Természetesen nem volt minden a helyén, de lesz idő csiszolni a játékon a következő mérkőzés előtt, amelyet újra hazai pályán játszunk.

2022.10.08. 19:30-kor fogadjuk a Hevesi SE csapatát a Herman Gimnázium Sportcsarnokában. Ismerjük a Heves csapatát, nem szokták babusgatni az ellenfelet, most is kemény, hajtós mérkőzésre számítunk. Bízunk abban, hogy elégedetten fogunk távozni a meccs végén.