MIÉRT ÉRDEMES TÁMOGATNI A SZINVAPARTI KÖZÖSSÉGI ÉS SPORTEGYESÜLETET?

 

A Szinvaparti Közösségi és Sportegyesület azért alakult, hogy olyan játékosoknak – korosztályi megkötés nélkül – adjon lehetőséget versenyzésre, akik bármilyen oknál fogva nem kaptak helyet más egyesületnél.

Az első évben túlteljesítettük a terveinket, dacára annak, hogy a mi forrásaink meg sem közelítik a környező vagy a velünk azonos bajnokságban küzdő klubok lehetőségeit. Mi kizárólag saját forrásból és az utánpótlás csapatok esetében szülői támogatás mellett érjük el az eredményeinket. A sportolóink aktívak és eredményesek, a 2022-2023 szezonban 46-an versenyeztek a klub égisze alatt. Az U09 és U10 csapataink kiváló eredményeket értek el a korosztályukban, a felnőtt csapatunk megnyerte a bajnokságát és NBII indulási jogot szerzett a 2023-2024 szezonra.

A következő időszak nem csak szakmai, hanem anyagi kihívások elé is állít bennünket.

A sikeres működés érdekében szükségünk van a támogatásodra.
  • hiánypótló tevékenységet végezünk, hiszen olyan sportolóknak biztosítunk versenyzési lehetőséget, akiknek erre egyébként nem lenne módja,
  • eredményesen működünk és folyamatosan fejlődünk egy olyan környezetben, ahol a velünk egy bajnokságban küzdő klubok lényegesen jobb feltételek mellett készülnek,
  • nem rendelkezünk állami vagy önkormányzati támogatással, kizárólag saját forrásból érjük el az eredményeinket,
  • jelenleg nincs szponzorunk, így a támogatók kiemelt helyet foglalhatnak el az életünkben.

Érdemes figyelembe venned, hogy sokkal nagyobb a társadalmi értéke egy olyan klub támogatásának, amely hiánypótló tevékenységet végez, hátrányból indulva ér el sikereket, mint olyan klubok finanszírozásának, amelyek működési körülményei jelenleg is adottak.

Nem csak a működésünk során, de a támogatókkal történő együttműködésben is eltérünk a megszokott elemektől, ha nem is minden esetben. A támogatásod elismeréseként az alábbi opciókat tudjuk felajánlani.

Bronz fokozatú támogató

1.000 – 500.000 Ft/év

Ezüst fokozatú támogató

500.000-5.000.000 Ft/év

Arany fokozatú támogató

5.000.000 Ft/év felett

Gyémánt fokozatú támogató

egyedi megállapodás alapján