Nádudvari ASK – Acélváros Kézilabda Klub

Eredmény: 24 – 32 (11-16)

Bajnokság: NBII Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2021.10.24. 18:00 Városi Sportház Hajdúszoboszló

 

Nádudvari ASK

Edző: Hornyák Lajos

Mezőny (gól): Nagy Ádám (7), Bodnár Máté (5), Szathmári Levente (4), Hornyák Bence (2), Leiter Imre (2), Rásó Tibor (2), Gyimesi Ádám (1), Kovács László (1), Balogh Szabolcs, Széles Nándor, Szűcs Tamás

Kapusok (védés): Bagi István, Balla Zsolt István

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Czeglédy László (7), Horváth Loránd László (6), Hegyesi Kristóf (6), Hangyel Norbert (4), Kolcza Botond (4), Vadászi Gábor (3), Hangos Dávid (2), Vass Dániel, Vadászi Péter, Nánási Csaba, Kolcza Gergely

Kapusok (védés): Balogh Gábor (13), Farkas Robin (2), Teremy László

 

Egy újabb győzelemmel jutottunk túl a 6. fordulón.

A házigazda Nádudvari ASK fogadott bennünket Hajdúszoboszlón, ami talán meglepő azoknak, akik nem ismerik a körülményeket. A csapat inkább hajdúszoboszlói, ezért nem véletlen, hogy itt van az otthonuk.

A NASK lendületes, gyors játékkal operál, szeretik üresre játszani a beállóst, de ez a technika most nem volt elég a védelmünkkel szemben.

Az első félidő nekünk kezdődött jól. Gyorsan szereztünk 4 gólt és csak az 5 percben érkezett az első válasz. Jól védekeztünk és ha nem is sikerült mindig a védőfalnak vagy a kapusnak hárítani, alaposan megizzasztottuk a hazaiak támadósorát. A félidőben 5 gólos előnnyel mentünk pihenőre.

A második félidő az elsőhöz hasonlóan zajlott, jól játszottak a srácok és sikerült tovább növelni a különbséget. A győzelem egy pillanatig sem volt veszélyben, nem kellett emiatt aggódnunk, de a komfort érzetünkön sokat segített volna, ha nem marad el néhány progresszív büntetés. Szerencsére ez csak az elért gólok számára volt hatással és nem befolyásolta a mérkőzés kimenetelét.

Jelentősen javult a játékunk az előző mérkőzéshez képest. A támadási hatékonyságunk megfelelő volt, a védekezésünk pedig kiváló, kifejezetten sok labdát szereztünk az ellenfelünktől. Még nem teljes a csapat, de sokat jelentett, hogy ha rövid időkre is, de tudtuk pihentetni a játékosokat.

A következő csatánk hazai pályán, a Herman Gimnázium Sportcsarnokában lesz 2021.11.13.-án 18:30-tól, amikor a Kazincbarcikai KSE csapatát fogadjuk. Ez a mérkőzés biztosan nem lesz egy hétköznapi menet, de bízunk abban, hogy a két pontot mi fogjuk megszerezni.

 

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő

Gólok és védések