Acélváros Kézilabda Klub – Enjoy Robotics Fehérgyarmati VSE

Eredmény: 42 – 34 (19-14)

Bajnokság: NBII Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2021.09.25. 18:30 Herman Gimnázium Sportcsarnok Miskolc

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Hangyel Norbert (12), Horváth Loránd László (8), Czeglédy László (7), Hangos Dávid (4), Kolcza Botond (3), Hegyesi Kristóf (3), Vass Dániel (3), Vadászi Gábor (2), Farkas Robin, Herr Krisztián, Vadászi Péter

Kapusok (védés): Teremy László (14), Balogh Gábor (1), Kiss Máté

 

Enjoy Robotics Fehérgyarmati VSE

Edző: Varga László

Mezőny (gól): Varga László (14), Csobay András (5), Oláh János (4), Kovács István Kolos (3), Siket Tibor (3), Baros George Paul (2), Tuska Szabolcs (2), Imre Csaba (1), Pálfy Zalán, Fekete István, Gacsályi Gábor, Diószegi Szabolcs Kornél, Miski Zoltán

Kapusok (védés): Bihari Bence, Szenczi Tamás, Cioroiu Lucian

 

1966 nap.

Ennyit kellett várnia a kézilabdát kedvelő miskolci szurkolóknak, hogy újra egy miskolci NBII-es férfi kézilabdacsapat játékát láthassák Miskolcon.

Az Acélváros Kézilabda Klub nemcsak a játékot hozta vissza, de azonnal győzelemmel mutatkozott be.

Akik kilátogattak a Herman Gimnázium Sportcsarnokába, egy küzdelmes, dinamikus és izgalmas mérkőzést láthattak két kiváló csapat között.

A vendégek az egyik legerősebb csapattal rendelkeznek a bajnokságban, a legkevésbé sem könnyű ellenfelek. Jól összeszokott, felkészült gárda és maximálisan sportszerűek.

Jól indult a mérkőzés, viszonylag gyorsan elléptünk a vendégektől és 5 gólos előnyt építettünk, amelyet sikerült a félidőig megtartani. A figurákban kevés hibát vétettünk, de a befejezésen még kell dolgozni, a hatékonyság nem volt az igazi. A védekezésünk a helyén volt annak ellenére, hogy a Fehérgyarmat átlövései okoztak feladatot bőven.

A második félidő hasonlóan indult, de nem sokáig maradt meg az előnyünk. Ehhez két rövid hullámvölgy kellett. A 36. perctől elkezdtek felzárkózni a vendégek és két gólra megközelítettek bennünket, de a végjátékban újra erőre kaptunk. Az utolsó 10 percben 12 gólt szereztünk, amíg az ellenfelünk csak 4-et. Szó sincs arról, hogy feladták volna a meccset, egyszerűen jobban ment a játék nekünk.

A kialakult 8 gólos különbség nem tükrözi hűen a két csapat közötti tényleges különbséget, ennyire nem vagyunk távol egymástól.

Jó meccs, jó játék volt. Természetesen örülünk a sikernek, de látjuk azt is, hogy milyen irányba kell fejleszteni a csapatot annak érdekében, hogy a további mérkőzéseken is eredményesek legyünk.

A következő csatát 2021.10.02.-án a tavalyi bajnok Nyírbátorral kell megvívnunk. Biztosan sokat fogunk tanulni a mérkőzésből és bízunk abban, hogy sikerrel vehetjük ezt az akadályt is.

 

Acélváros: we just play!©