Acélváros Kézilabda Klub – Gyöngyösi KK

Eredmény: 39-16 (17-8)

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2021.04.25. Egyetemi Körcsarnok, Miskolc-Egyetemváros

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Stefán András (7), Polyák Ádám (7), Kocsis Róbert (5), Hangos Dávid (4), Vadászi Gábor (4), Kolcza Botond (3), Nánási Csaba (2), Dohány Rajmund (1), Harsányi Milán (1), Nagy Patrik (1), Farkas Robin (1), Popovics Pál (1), Kiss Levente (1)

Kapusok (védés): Teremy László (1 gólszerzés +2 ziccer védés), Balogh Gábor (1 hetes + 10 ziccer), Kiss Máté (4) 

 

Gyöngyösi KK

Edző: Herle Zsolt

Mezőny (gól): Juhász Dániel (5), Tatár Péter (4), File Sándor Pál (3), Kollányi György (2), Prisztóka Péter (2), Boda Péter, Herle Zsolt, Varga Zoltán, Danyi Bence, Csörgő Milán

Kapusok: Kovács Tibor, Dobos László

 

Hoztuk a kötelezőt a bajnokság utolsó előtti mérkőzésén.

Közel sem vettük félvállról a meccset, annak ellenére sem, hogy a mutatóink jobbak, mint a vendégünknek. Bár a végeredmény alapján nagy lett a különbség, a két csapat között azért nincs ekkora eltérés. Ezen a meccsen fizikailag sokkal jobban bírtuk a terhelést, ráadásul lényegesen többet tudtunk cserélni. A fiatalabb átlagéletkor, a dinamika és persze a stratégia eldöntötte a mérkőzést.

Könnyen ment a játék, jó volt a támadási hatékonyságunk, a védekezésünkre pedig nem lehetett panasz. Nem volt öldöklő a küzdelem, de azért láthattunk néhány keményebb kontaktot is. A kézilabdával foglalkozott mindenki és nem a birkózással.

A második félidő elejére elfogyott a lendület a vendégcsapatból, a kontráinkkal már nem tudtak versenyezni. A jelentős gólkülönbség lehetőséget adott arra, hogy minden játékosunkat pályára léptessük, így mindenki kivehette a részét a gólgyártásból is. Többek között Popovics Pál a legérettebb játékosunk és Teremy László, az egyik kapusunk is eredményes volt.

Már csak egy mérkőzés áll közöttünk és a bajnokság megnyerése között. A Tiszaújvárost fogadjuk hazai pályán, de csak látszatra tűnhet egy könnyű befejezésnek. A vendégeknek nincs vesztenivalójuk, nekünk viszont nyerni kell. Addigra szinte biztosan eldől a bajnokság sorsa, de úgy lenne szép, ha győzelemmel zárnánk a szezont.

Ez a csata 2021.05.15.-én 15:00-tól kezdődik az Egyetemi Körcsarnokban Miskolcon. Talán már nézőink is lehetnek, így közösen örülhetnénk annak, hogy 5 év szünet után újra NB2-es csapata lehet Miskolcnak!

 

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő

Gólok és védések