Tiszaújvárosi SC – Acélváros Kézilabda Klub

Eredmény: 17-23

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2021.03.28. 10:00 Városi Sportcentrum, Tiszaújváros

 

Tiszaújvárosi SC

Edző: Grandjean Gábor

Mezőny (gól): Molnár Csaba (6), Kurucz Zoltán (5), Vámosi József (3), Katona János (1), Tallár Miklós (1), Németh János (1), Makó Dénes  

Kapus: Czap Szilárd, Bukovenszki István

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Vadászi Gábor (8), Hangos Dávid (4), Kolcza Botond (3), Stefán András (2), Dohány Rajmund (2), Gyöngyösi Dávid (2), Farkas Robin (1), Nánási Csaba (1), Kiss Levente, Harsányi Milán, Nagy Zsombor, Popovics Pál, Kocsis Csaba

Kapusok (védés): Kiss Máté (14), Balogh Gábor (1), Teremy László,

 

Nehézkes, de végül eredményes mérkőzésen szereztünk két pontot a Tiszaújvárosi SC ellen.

A hazai csapat alaposan felkészült a játékunkból és ehhez próbált hatékony stratégiát felállítani, aminek az alapja a játék fékezése volt. A passzívig tartó, sok faultos támadások gyengébb védelem ellen hatásosak, de leginkább az ellenfél támadási idejének csökkentésére alkalmasak.

Ismerjük mi is ezt a taktikát, alkalmaztuk már sikerrel többször is, így ismerjük annak ellenszerét is.

A mérkőzés egészében stabil védekezéssel és türelemmel válaszoltunk a Tiszaújváros támadásaira. A kapusunk, Kiss Máté 58%-os hatékonysággal hárította a lövéseket.

A támadásaink nem voltak kellően hatékonyak az első negyedben, amikor volt néhány elkapkodott lövésünk, de átálltunk egy türelmesebb, biztonságosabb stratégiára. Tartalékoltuk az energiáinkat, nem mentünk bele fölösleges birkózásba és kiemelt cél volt a sérülések elkerülése is. A támadási hatékonyságunk megfelelő volt és ugyan nem lőttünk sok gólt, de ez is bőven elég lett a győzelemhez.

Sikerült lehoznunk a mérkőzést sérülés nélkül, ami azért volt kiemelten fontos, mert a következő mérkőzésünk sorsdöntő lehet a bajnokság kimenetele szempontjából. 4 mérkőzés van hátra, amelyikből kettő esetében előre jelezhető a végeredmény, de a Heves és a BSK elleni csata kimenetele közel sem borítékolható.

A következő mérkőzés Heves ellen lesz 2021.04.09.-én 19:00-kor. Bízunk abban, hogy a terveink szerint alakul és a győzelmünkkel zárul a mérkőzés, amivel bebetonozzuk az első helyünket a bajnokságban.

 Acélváros: we just play!©

Gólok és védések