Gyöngyösi KK – Acélváros Kézilabda Klub

Eredmény: 18-34

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2021.03.06. 17:00 Dr. Fejes András Sportcsarnok, Gyöngyös

 

Gyöngyösi KK

Edző: Herle Zsolt

Mezőny (gól): Boda Péter (6), Danyi Bence (4), File Sándor Pál (2), Temesvári Martin (2), Csörgő Milán (1), Juhász Dániel (1), Prisztóka Péter (1), Kis Kornél (1), Kollányi György, Petrény Gábor, Tóth Bálint, Szabó Norbert, Tatár Péter, Gáspár Csaba

Kapusok: Kovács Tibor, Dobos László

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Vadászi Gábor (12), Kolcza Botond (6), Hangos Dávid (6), Kocsis Csaba (3), Dohány Rajmund (2), Stefán András (1), Farkas Robin (1), Harsányi Milán (1), Fecske Szabolcs (1)

Kapusok (védés): Kiss Máté (16 védés és 1 szerzett gól), Balogh Gábor (4)

 

Szűk kerettel érkeztünk a gyöngyösi mérkőzésre. Nehéz, megerőltető játékra számítottunk, hiszen a Gyöngyös tapasztalt csapata nem adja könnyen a győzelmet. Ráadásul kevés cserére számíthattunk, ami magas egyéni terhelést feltételezett.

Az első félidő teljesítményén meg is látszott a leterheltség. Viszonylag gyorsan elléptünk a hazaiaktól, de nem tartott sokáig a lendület. Az 5. és a 6. gólunk között 10 perc telt el, ami leginkább a támadásaink alacsony hatékonyságának volt köszönhető. A védekezésünk megfelelő volt, a kapus teljesítményünk pedig kiváló, így nem tudott megszorítani a Gyöngyös. Az utolsó 10 percben változtattunk egy kicsit a felálláson, ami egyre több gólt hozott. A félidő 5-11.

A második félidőre egy új koncepcióval léptünk pályára. Dinamikusabb játékra váltottunk, ami ugyan hozott hibát is, hiszen kaptunk 13 gólt, de emellett rengeteg labdát szereztünk az ellenféltől és 23-szor találtunk be a Gyöngyös kapujába. A végeredmény megfelelően tükrözte a pályán tapasztaltakat.

Minden sportolónk pályára lépett és minden mezőnyjátékos szerzett gól, sőt egyet a kapusunk is. Kiemelkedően jól védtek a hálóőreink, Kiss Máté a lövések 62%-át, Balogh Gábor 40%-át hárította. Javult a támadási hatékonyságunk, de még mindig van mit csiszolni rajta, viszont csapatként újra jól teljesítettünk. Ha a szokásos létszámmal érkezünk, akkor vélhetően sokkal jobbak lettek volna a mutatóink, de így sincs okunk panaszra.

Továbbra is vezetjük a bajnokságot, de még 7 mérkőzés hátra van, nem lehet lazítani. Minden pontra szükségünk van ahhoz, hogy biztonságos távolságban, magunk mögött tudjuk a Heves és a BSK csapatát.  Egy kis szünet következik, lehet feltöltődni, 2021.03.21.-én hazai pályán, az Egyetemi Körcsarnokban folytatjuk a bajnokságot az SBS Eger II ellen. Győzelmet várunk!

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő

Gólok és védések