Acélváros Kézilabda Klub – Borsod Sport Klub

Eredmény: 21-21

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2021.02.28. 14:00 Egyetemi Körcsarnok, Miskolc-Egyetemváros

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Hangos Dávid (8), Kolcza Botond (5), Vadászi Gábor (4), Hegyesi Kristóf (3), Dohány Rajmund (1), Nagy Zsombor, Stefán András, Harsányi Milán, Farkas Robin, Kiss Levente, Gyöngyösi Máté, Nánási Csaba, Kocsis Csaba

Kapusok (védés): Teremy László (11 ziccer+1 hetes), Kiss Máté, Balogh Gábor 

 

Borsod Sport Klub

Edző: Grandjean Gábor, Kovács Gyula

Mezőny (gól): Kovács Róbert (10), Saláta Domonkos (3), Hegedűs Kornél (3), Dobó Dániel (2), Kovács Balázs (1), Kabai Márkó (1), Gyöngyösi Márk (1), Szegedi István Patrik, Mészáros Gergő, Marján Márton, Méhész Zoltán, Horváth Gergő, Balázs Dávid

Kapus: Jakab Ákos, Jakab Ádám, Bajnok Zoltán

 

Egy döntetlen megítélése mindig véleményes. Van, aki sikerként és van, aki veszteségként éli meg.

Ez a döntetlen számunkra pozitív eredményt hozott. Szereztünk egy pontot, megerősítettük az első helyünket a bajnokságban, amivel egy újabb lépést tettünk előre az NBII feljutáshoz vezető úton.

Az első félidő tervszerűen alakult. Jól védekeztünk, türelmesen játszottunk annak ellenére, hogy eléggé nehézkes és kemény volt a játékmenet. A vendégcsapat belső védői alaposan megnehezítették a dolgunkat és a kontráiknak köszönhetően a 17. percben egy pillanatra át is vették a vezetést. Két perccel később újra nálunk volt az előny és elkezdtünk elszakadni az ellenféltől. A félidő 11-7.

Sajnos a második félidő már közel sem alakult a tervek szerint. Túl sokszor vétettünk hibát a támadásainknál, a hatékonyságunk jelentősen romlott. A védekezésünk rendben volt, de sok 2 perces büntetést kaptunk, amit jól használt ki a BSK és a 25. percben átvette a vezetést. A végjátékban újra emberhátrányba kerültünk és már elúszni látszott a mérkőzés, de megráztuk magunkat. Létszámhátrányban is kiváló védekezés mellett labdát szereztünk, kiegyenlítettünk, majd a BSK támadását hárítva, 45 másodperccel a vége előtt időt kértünk. Tartanunk kellett a labdát és a legutolsó pillanatra kellett időzíteni a lövésünket. A feladat mindkét része sikerült, de gólt már nem tudtunk szerezni, így maradt a 21-21 döntetlen.

Jól állunk a bajnokságban, aminek még messze a vége. Még 8 mérkőzés van hátra, amiből kettő komoly rangadó lesz, ráadásul idegenben. Sok múlik a Heves és a BSK közötti mérkőzéseken is, ezért matematikailag bármi megtörténhet, de bízunk magunkban és el fogjuk érni a célunkat!

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő

Gólok és védések