Szalézi DSE Kazincbarcika – Acélváros Kézilabda Klub

Eredmény: 26-27

Bajnokság: IFI III. Férfi

Időpont és helyszín: 2021.02.26. 16:00 Don Bosco Szalézi Sportcsarnok, Kazincbarcika

 

Szalézi DSE Kazincbarcika

Edző: Kovács László

Mezőny (gól): Hegedűs Kornél (13), Zsigray Márton (5), Réti Levente (3), Szegedi Dániel (2), Dolap Szathmáry-Király Tarkan Ezmar (1), Horváth Gergő (1), Nagyszegi Balázs, Stefan Alexander, Szabó Martin, Novák Áron András, Tóth Zsombor Zoltán,

Kapus: Jakab Ádám (1 gól)

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kolcza Botond

Mezőny (gól): Kolcza Botond (8), Stefán András (7), Fecske Szabolcs (5), Harsányi Milán (4), Kiss Levente (2), Gyöngyösi Dávid (1), Nagy Gergő Péter, Tóth Péter, Kolcza Gergely,

Kapusok (védés): Bató Mátyás (7)

 

Dinamikus mérkőzésen sikerült győzelmet szereznünk a Szalézi DSE Kazincbarcika ellen!

Tanulmányi okok miatt csak minimális kerettel tudtunk kiállni, de így is sikerült elérni a célt. Sorozatban a hatodik mérkőzésünket nyertük meg, amivel felléptünk a tabella 2. helyére.

Gyakorlattá vált nálunk, hogy az IFI mérkőzéseken mindig változtatunk az addig megszokott felálláson. Változtatjuk a pozíciókat, csavarunk egyet a figurákon és megpróbáljuk kiegyenlíteni a teljesítményt, hogy ne csak egy-két játékoson múljon a végeredmény.

Az első 20 percben fej-fej mellett haladt a két csapat, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy az átlaghoz képest többször kerülte el a lövésünk a hazai kaput. A félidő végére javult a hatékonyságunk így 12-15 eredménnyel vonultunk szünetre.

A második félidőben folytattuk az újításokat, ami hibákkal is járt, ezért a megszerzett előnyünk elolvadt. 20 másodperccel a vége előtt döntetlenre állt az eredmény, amikor időt kértünk. Rövid taktikai megbeszélés után összeállt a terv. Ha nem jön ki a figura, akkor kikényszerített fault után szabaddobásra vagy büntetőre számítottunk. 3 másodperccel a vége előtt szabaddobáshoz jutottunk, amelyet sikeresen értékesítettünk is.

Szorosra sikerült a vége, de szívvel és akarattal újra behúztuk a két pontot.

A terveinkhez képest sokkal jobban állunk a bajnokságban és meccsről meccsre jobban megy a játék. Különösen nagy lelki erőt ad az is, hogy még a lehetetlen helyzetekből is képesek vagyunk előnyt kovácsolni. Bízunk abban, hogy a fejlesztéseinket képesek leszünk átvinni a pályára és megerősíthetjük a pozíciónkat.

A következő mérkőzésünk a Miskolci VSI SC ellen lesz 2021.03.04.-én gyakorlatilag hazai környezetben, a Herman Gimnáziumban. Bízunk abban, hogy újra eredményesek leszünk!

 Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő

Gólok és védések