Acélváros Kézilabda Klub – HanyiTravel Hevesi SE

Eredmény: 30-22

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2021.02.21. 15:00 Egyetemi Körcsarnok, Miskolc

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Hangos Dávid (10), Kolcza Botond (7), Stefán András (7), Nagy Patrik (2), Vadászi Gábor (2), Hegyesi Kristóf (1), Dohány Rajmund (1), Kocsis Róbert, Kiss Levente, Farkas Robin, Harsányi Milán, Nagy Zsombor, Nánási Csaba, Kocsis Csaba

Kapusok (védés): Teremy László (6), Kiss Máté (5)

 

HanyiTravel Hevesi SE

Edző: Holló László, Steczina Zsolt

Mezőny (gól): Guba Mátyás (4), Hasilló Norbert (4), Guba József (4), Terenyei Ákos (3), Lakatos Tamás (2), Mozer Előd Máté (2), Gyarmati Balázs (1), Nagy Zsolt (1), Patkovics Dávid (1), Vereb Máté Tamás, Terenyei Ádám, Sárközi Zoltán,

Kapus: Vereb Zsolt, Posta Bence

 

A második helyezett Hevest fogadtuk új környezetben, az Egyetemi Körcsarnokban, ahol egy kemény meccsen sikerült győzelmet elérnünk velük szemben.

Ez a mérkőzés több szempontból is különleges volt. Egyrészt a helyszín miatt, hiszen ez volt az első olyan mérkőzésünk, amelyet miskolci csapatként Miskolcon játszottunk. Másrészt ez a meccs egy olyan rangadó volt, amelynek a végeredménye egy nagy ugrást jelent a bajnokság megnyerése felé tartó úton. Harmadrészt a Hevessel játszani mindig komoly erőpróba, hiszen kemények, kiválóak a kontráik és jól játszanak.

Az első félidő a vendégek sikerével indult, a 10. percre 2-6-ra vezettek. A 20. percben sikerült átvennünk a vezetést, majd 3 gólos előnyt szereztünk. Félidő 13-10.

A második félidő nagyon jól indul a Hevesnek. Sikerült kiegyenlíteniük, majd egy adok-kapok szakaszban a mi góljainkra azonnal válaszoltak ők is, így döntetlenre hozták ezt a részt. Nagy volt a nyomás rajtuk is, a védelmünk nem maradt el keménységben tőlük. Részben ennek is köszönhető, hogy csökkent a támadási lendületük. A csapat folyamatos frissítésével, gyors kontrákkal és hatékony támadásvezetéssel fölénybe kerültünk és úgy szereztünk 8 gólt, hogy arra nem volt válasza az ellenfélnek. Az utolsó 5 percre összeszedték magukat a vendégek, visszatértek a meccsbe, de a kialakult különbségen már nem tudtak változtatni.

Jól ment a játék. A támadási hatékonyságunk a szezon legjobbja volt, a védekezés is tervszerűen zajlott és az új igazolású játékosainkat is sikerült eredményesen beépíteni a csapatba.

Kemény meccs volt, de a hölgy játékvezetői páros mintaszerűen kézbentartotta az eseményeket, nem is volt komoly atrocitás. A szokásoktól eltérően versenybíró is részt vett az eseményen és kiválóan igazolta, hogy komoly segítség a hatékony lebonyolításban.

Szükség is van erre, hiszen egy Heves vagy BSK elleni mérkőzés közel sem megyei szintű.

A következő játszmánk szintén igazi rangadó lesz. Azt a BSK-t fogadjuk 2021.02.28.-án 14:00-kor, akik szeretnének előttünk végezni a bajnokságban a szezon végén. Minden bizonnyal keményen beleállnak a meccsbe és harcolni fognak, de ha ezen a mérkőzésen mi nyerünk, akkor bebetonozzuk az első helyünket. Bízunk magunkban!

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő

Gólok és védések