SBS Eger II – Acélváros Kézilabda Klub

Eredmény: 15-32

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2021.02.12. 19:00 Kemény Ferenc Sportcsarnok, Eger

 

SBS Eger II

Edző: Szécsi Lantos Boldizsár

Mezőny (gól): Halász Szabolcs (6), Bujdos Márton (5), Bakó Brandon Krisztián (1), Tóth Zoltán (1), Zbiskó Ádám (1), Márton Balázs (1), Lukács Tamás, Cseh Patrik, Nagy Máté, Németh Dávid, Molnár Péter Dániel, Adelsberger Dániel

Kapusok: Salamon Gábor, Szabó Patrik Sándor 

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Kolcza Botond (8), Hangos Dávid (7), Hegyesi Kristóf (3), Kocsis Róbert (3), Nagy Patrik (2), Dohány Rajmund (2), Kiss Levente (2), Simon Dániel (2), Stefán András (1), Fecske Szabolcs (1), Farkas Robin (1), Harsányi Milán

Kapusok (védés): Balogh Gábor (1 hetes és 6 ziccer), Teremy László (5), Kiss Máté (1 hetes és 2 ziccer)

 

Kiváló csapatjátékkal nyertük meg az őszi szezon utolsó, halasztott mérkőzését is és megerősítettük a bajnokságban a vezető pozíciónkat.

Az Eger csapata ifi játékosokból áll, így az eredményt ennek függvényében kell értelmezni. Számunkra kötelező volt a győzelem, de fontos volt az is, hogy miként érjük el az eredményt.

Az első negyed végéig jól tartották magukat a hazaiak. A kidolgozott helyzeteinket nem mindig sikerült gólra váltani, A gólszerzéseikre góllal válaszoltunk, de a vezetést csak a 19. percben szereztük meg. Ezután már nem volt megállás.

Jól védekeztünk, a támadásainkat tervszerűen építettük fel, a hatékonyságunk az eddigi legjobb volt.

Minden sportolónk pályára lépett, így lehetőség nyílt új felállások kipróbálására, pozíció cserékre is.

Nagyon jó volt az összhang a játékosok között. Igazi csapatként, egymást buzdítva, támogatva küzdöttek. Megérdemelt a győzelem.

Vezetjük a bajnokságot.

2 pont az előnyünk a második helyezett Hevessel szembenés a következő mérkőzésünket éppen velük vívjuk 2021.02.21.-én, ami különösen meghatározó, igazi rangadó lesz. Bízunk az újabb sikerben!

 

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő

Gólok és védések