Acélváros Kézilabda Klub – Borsod Sport Klub

Eredmény: 41-29

Bajnokság: IFI III. Férfi

Időpont és helyszín: 2021.02.07. 16:00 Rendezvények Háza Felsőzsolca

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kolcza Botond

Mezőny (gól): Stefán András (12), Simon Dániel (9), Kiss Levente (7), Gyöngyösi Dávid (4), Nagy Gergő Péter (3), Fecske Szabolcs (2), Éles József (2), Tvergyák Balázs (1), Tóth Péter (1), Harsányi Milán,

Kapusok (védés): Bató Mátyás (15)

 

Borsod Sport Klub

Edző: Grandjean Gábor, Kovács Gyula

Mezőny (gól): Józsa Milán (8), Kabai Márkó (5), Balázs Valentin Zoltán (5), Péli Boldizsár (5), Béres Bence Ákos (4), Juhász Ádám (1), Szabó Péter (1),

Kapus (védés): Stumpf Dávid (1 hetes és 8 ziccer)

 

Könnyed játékkal nyert az IFI csapatunk a BSK ellen annak ellenére, hogy a játékosaink egy részének ez már a második meccse volt ezen a napon.

Jelentős különbség érezhető a két csapat között, ami nem csak abból adódik, hogy a BSK kispadja eléggé rövid. Láthatóan fejlődtek az előző mérkőzéshez képest dinamikában és technikában is, de ez ugyanúgy elmondható a mi csapatunk fiataljairól is, így a különbség egy kicsit még nőtt is.

Jól ment a játék, kevés hibát követtünk el. A támadási hatékonyságunk 75% feletti volt. Különösen magas ez az érték, ha figyelembe vesszük a mérkőzés egészén tapasztalható játékos forgatást is. A stratégia része volt, hogy a csapat nagy részét kimozgatjuk a komfortzónájából és a megszokottól eltérő pozícióban játszanak. Így lett a szélsőből lövő, beállósból irányító vagy éppen lövő.

Jól működött a rendszer, hiszen mindenki eredményes volt az új helyén. A srácok végig lazák maradtak, élvezték a játékot. Megérdemelten nyerték a mérkőzést.

Újabb lépést tettünk a dobogós helyünk megerősítése érdekében. 10 mérkőzés van még hátra a bajnokságból és még koránt sincs lefutva, hogy melyik csapat milyen színű érmet visz majd haza.

A következő IFI mérkőzésünk 2021.02.26.-án lesz a Szalézi DSE Kazincbarcika csapata ellen. Szoros lesz, de meg lehet a győzelem.

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő

Gólok és védések