Acélváros Kézilabda Klub – Tiszaújvárosi SC

Eredmény: 32-17

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2021.02.07. 14:00 Rendezvények Háza, Felsőzsolca

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Hangos Dávid (10), Kolcza Botond (5), Stefán András (4), Dohány Rajmund (3), Kiss Levente (3), Kocsis Róbert (2), Harsányi Milán (2), Simon Dániel (2), Nagy Patrik (1), Hegyesi Kristóf, Farkas Robin, Gyöngyösi Dávid, Fecske Szabolcs, Kocsis Csaba

Kapusok (védés): Balogh Gábor (10), Teremy László (6)

 

Tiszaújvárosi SC

Edző: Grandjean Gábor

Mezőny (gól): Kurucz Zoltán (5), Bodnár Gergő (5), Molnár Csaba (2), Katona János (2), Somodi Gábor (2), Tallár Miklós (1), Németh János, Makó Dénes, Pöstényi Zsolt, Vámosi József, Gulyás Bálint, Farkas Dániel, Vámosi Zoltán

Kapus: Czap Szilárd, Bukovenszki István

 

Könnyed mérkőzésen növeltük a pontjaink számát és ezzel továbbra is vezetjük a bajnokságot.

Kötelező győzelem volt ez, de nem csak a papírformát hoztuk, hiszen jobban ment a játék, mint amire számítottunk.

Nem vettük félvállról ezt a csatát annak ellenére sem, hogy a vendég csapat a tabella végén helyezkedik el. Maximális létszámmal és kellő komolysággal léptünk pályára, aminek természetesen meg lett az eredménye.

A kezdeti percek tapogatódzása után stabilan átvettük a vezetést. Jó védekezéssel, türelmes támadásokkal, kifejezetten kevés hibával játszottunk. A Tiszaújváros próbálta lassítani a játékot, de ezzel inkább saját maguktól vették el az időt. A félidő végére már meghatározó előnyre tettünk szert. 15:9.

A második félidő képe a cseréktől eltekintve nem sokban különbözött az elsőtől. Minden poszton tudtunk frissíteni, minden játékosunk kapott lehetőséget a bizonyításra. Végig a saját terveink szerint játszottunk, nem kellett megfeszülni egy percre sem. A jó stratégiának és a mintaszerű kivitelezésnek hála könnyen húztuk be a győzelmet.

Tervszerűen haladunk tovább a felkészülésben annak érdekében, hogy a maradék 11 mérkőzésen is győzelmet érjünk el.

A következő meccs az SBS Eger II ellen lesz. Bízunk benne, hogy tovább növeljük a győzelmeink számát.

 

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő

Gólok és védések