Acélváros Kézilabda Klub – MISI SC

Eredmény: 33-30

Bajnokság: IFI III. Férfi

Időpont és helyszín: 2020.11.29. 12:00 Rendezvények Háza Felsőzsolca

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kolcza Botond

Mezőny (gól): Kolcza Botond (8), Hegyesi Kristóf (5), Éles József (5), Kolcza Gergely (4), Gyöngyösi Dávid (4), Kiss Levente (4), Nagy Gergő Péter (1), Tvergyák Balázs (1), Tóth Péter (1), Béres Botond

Kapusok (védés): Bató Mátyás (5), Rohács István (3)

 

MISI SC

Edző: Apatóczky Máté

Mezőny (gól): Szegedi István Patrik (14), Lakner Dominik (7), Béres Zoltán Márk (4), Tóth Botond (3), Fajger István Attila (2), Tóth Botond, Gulybán Csongor, Horváth Vajk

Kapusok (védés): Bajnok Zoltán Szabolcs (3), Dakó Balázs (2)

 

Konszolidált, barátságos hangulatú mérkőzésen hozta a kötelező győzelmet az IFI csapatunk.

Mindig különleges a két csapat közötti mérkőzés, hiszen nem olyan rég még a két gárda edzői, Apatóczky Máté és Kolcza Botond közösen edzette a MISI SC játékosait, sőt egy csapatban játszottak.

Azóta sok víz lefolyt a Szinván, elváltak az útjaik és most ellenfélként találkoznak a pályán, de a játékosok közötti kapcsolat baráti maradt.

Ez látszott a mérkőzés egészén. Tapasztalatban és fizikai erőben is a vendégek fölött áll az IFI csapatunk azzal együtt is, hogy a gárda fele friss igazolás, akik ebben az évben kezdtek az MKSZ versenyrendszerében kézilabdázni. A védekezésünk során a legszükségesebb keménységet alkalmaztuk, de nem is volt szükség durvaságra.

A mérkőzés egészén jól irányítottuk a játékot, a vezetést nem adtuk ki a kezünkből. Ha egy kicsit közel került a vendégcsapat, akkor néhány góllal növeltük a távolságot. Alapvető cél volt, hogy minden játékosunk pályára lépjen, növelje a meccs tapasztalatát és eredményesen épüljön be a csapatba. Az első félidő 16-13 volt.

A második félidőben is folytattuk az építkezést, a fiatalabb játékosaink a tőlük elvárt szinten játszottak, a fejlődésük töretlen. Szinte mindenkinek sikerült gólt szereznie, így nem maradt el az egyéni sikerélmény sem.

A harmadik helyen állunk a bajnokságban. Ha sikerül tartani a jelenlegi fejlődési ütemet, akkor előrébb léphetünk, de nem ez az elsődleges elvárás. A legfontosabb cél a csapat egyenletes teljesítményének biztosítása.

A következő mérkőzés 2020.12.05.-én lesz a Borsod Sport Klub ellen. Nyugodt, higgadt mérkőzésre számítunk, a céloknak megfelelően a fiatalabb játékosaink fejlesztésére fogunk fókuszálni.

 

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő

Gólok és védések