Acélváros Kézilabda Klub – Gyöngyösi KK

Eredmény: 29-22

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2020.11.15. 15:00 Sportcsarnok Alsózsolca

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Kolcza Botond (7), Hangos Dávid (5), Kolcza Gergely (3), Dohány Rajmund (3), Kocsis Róbert (3), Nagy Patrik (3), Stefán András (2), Hegyesi Kristóf (1), Farkas Robin (1), Novák Tamás (1), Kiss Levente, Harsányi Milán

Kapusok (védés): Balogh Gábor (7 lövés és 2 hetes), Kiss Máté

 

Gyöngyösi KK

Mezőny (gól): Tatár Péter (5), Fike Sándor Pál (4), Danyi Bence (3), Kollányi György (3), Csörgő Milán (2), Petrény Gábor (2), Drisztoka Péter (2), Herle Zsolt

Kapusok: Kovács Tibor (1 hetes szerzett gól)

 

A BSK elleni vereség után különösen fontos volt ez a mérkőzés. Most nem volt elég csak győzni, saját magunknak is bizonyítani kellett.

Talán éppen ezért egy kicsit feszülten indult a meccs. Kevés hibával játszottunk támadásban, de a Gyöngyös is kiváló hatékonysággal használta ki a helyzeteit. A 20. percig hol a vendégek, hol mi voltunk kicsivel előrébb, még teljesen nyitott volt a meccs, de végre visszataláltunk saját magunkhoz. A védekezésünk stabilabbá vált, egyre gyorsabban hajtottuk végre a támadásainkat és eredményesebbek lettünk. A félidő végén 16-14 eredménynél már éreztük, hogy meg lesz a győzelem.

A második félidőt egy újabb felállással kezdtük, amelyet csak erősített egy visszatérőnk és egy új igazolásunk. A srácok még inkább fokozták a tempót és egyre több hibára kényszerítettük a vendégcsapat játékosait. Növeltük és stabillá tettük az előnyünket és egyre könnyedebben játszottunk. A kapuban nem csak ziccereket, de két büntetőt is fogott a hálóőrünk, amivel nagyban hozzájárult a végső győzelemhez.

Ez a meccs újra megmutatta, hogy tudunk jól kézilabdázni. Bár hagytunk ki ziccert, de ezzel együtt az egyik legjobb támadási hatékonysággal hoztuk le a mérkőzést.

A második helyen állunk a bajnokságban a rosszabb gólkülönbségünk miatt, de ezzel nincs semmi gond. Még 13 meccs van a végéig.

A következő csata Eger ellen lesz 2020.11.22.-én Egerben. A hazai meccsen 11 gólos különbséggel nyertünk, bízunk abban, hogy kicsit jobban fog menni a játék.

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő

Gólok és védések