HanyiTravel Hevesi SE – Acélváros Kézilabda Klub

Eredmény: 25-27

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2020.10.24. 18:00 Városi Sport és Rendezvénycsarnok Heves

 

HanyiTravel Hevesi SE

Edző: Holló László, Steczina Zsolt

Mezőny (gól): Gyarmati Balázs (8), Lakatos Tamás (6), Gubai József (5), Guba Mátyás (4), Mozer Előd Máté (1), Máté Péter (1), Patkovics Dávid, Bagdi Szabolcs, Hasilló Norbert, Tóth Péter, Sárközi Zoltán, Veréb Zsolt

Kapus: Kökény Tamás, Posta Bence

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Hangos Dávid (8), Dohány Rajmund (7), Kolcza Botond (3), Hegyesi Kristóf (3), Nánási Csaba (3), Nagy Patrik (2), Farkas Robin (1), Stefán András, Harsányi Milán, Kiss Levente, Fecske Szabolcs,

Kapusok (védés): Kiss Máté (6), Balogh Gábor (3)

 

Egy rangadónak beillő mérkőzésen fogadta a Hevesi SE az Acélvárost.

Az elmúlt évek tapasztalataira alaposan rácáfolt a hazai csapat és a nézőtér is. A pályán kézilabdázást és nem birkózást láthattunk, a nézők is kategóriákkal sportszerűbben szurkoltak, mint amit eddig megismertünk.

Az első fordulóban 2 góllal sikerült a Heves fölé kerekedni, ahogy ezen a meccsen is, de a játék képe gyökeresen megváltozott.

A Heves felkészült belőlünk. Nagyot gyorsítottak a játékon, többször lerohantak bennünket, kihasználva a visszazárkózásunk hibáit. Az első félidőben nem erőlködtek a védelmünkkel, rendszeresen próbálkoztak 8-9 méterről és sokszor sikeresen. Idő kellett ahhoz, hogy megfelelően reagáljon rá a védekezésünk.

Az első gólt a hazai csapat szerezte, de gyorsan visszavágtunk, megszereztük a vezetést és a 10. percre már 4 góllal vezettünk. A Heves nem hagyta magát, harcoltak keményen és eredményesen, mert ugyan előnyt nem tudtak szerezni, de visszazárkóztak. A félidő 14-15.

A szünet után a helyzethez igazított védekezési felállással léptünk pályára. Csökkentettük a távoli lövések lehetőségét, így egyre közelebb kellett küzdenie a hazai csapatnak a védelmünkhöz. A hatos falunk jól dolgozott, ami meglátszott a kapott gólok számának csökkenésén is. Felkeményedett, harcosabb lett a játék, küzdött mind a két csapat. A 40. percben a Hevesnek sikerült átvenni a vezetést, bár csak rövid időre, mert megráztuk magunkat és 4 gyors góllal visszavettük az irányítást. Ez az előny már kitartott a mérkőzés végéig és meghozta a sikert.

Izgalmas volt ez a mérkőzés. A Heves többször megszorongatott bennünket, de álltuk a sarat.

Folyamatosan erősödik az összhang a csapat tagjai között, szignifikánsan csökken a hibák száma és hétről hétre egyre jobb és jobb teljesítményt nyújtanak a srácok. Lassan minden a helyére kerül, terv szerint haladunk a fejlesztéssel, veretlenül vezetjük a bajnokságot.

A következő mérkőzésünk is felér majd egy rangadóval. A Borsodi Sport Klub célja szintén az NBII feljutás, de ahhoz, hogy ezt elérjék, rajtunk keresztül vezet az út. A 2020.11.07.-én szombaton az alsózsolcai sportcsarnokban 18:30-kor kezdődő mérkőzésen mind a két csapat tehet egy lépést az álmai felé, de reméljük, hogy a meccs végén mi fogunk mosolyogni!

 

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő