Tiszaújvárosi SC – Acélváros Kézilabda Klub

Eredmény: 21-36 (37)

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2020.10.17. 18:00 Városi Sportcentrum Tiszaújváros

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Dohány Rajmund (12), Stefán András (6), Hangos Dávid (5), Hegyesi Kristóf (4), Farkas Robin (4), Kolcza Botond (2), Kiss Levente (2), Fecske Szabolcs (1), Simon Dániel (1), Harsányi Milán,

Kapusok (védés): Kiss Máté (14), Balogh Gábor (3+1 hetes)

 

Tiszaújvárosi SC

Edző: Grandjean Gábor

Mezőny (gól): Tallár Miklós (7), Kocsis Tamás (3), Molnár Csaba (3), Kurucz Zoltán (2), Somodi Gábor (2), Gulyás Bálint (2), Pöstényi Zsolt (2), Boda József, Szabó Csaba, Németh János, Makó Dénes

Kapus: Czap Szilárd, Bukovenszki István

 

Papírforma szerint, győzelemmel zártuk ezt a mérkőzést.

A hazai csapat szerezte az első, majd a második gólt is, de nem sokáig tarthatták meg az előnyüket. A 10. percben elkezdtünk elszakadni és folyamatosan növeltük a két csapat közötti különbséget.

Kultúrált, fölösleges szabálytalanságok nélküli meccset játszottunk, ami lehetőséget adott arra, hogy fejlesszünk a csapat összjátékán. A védekezésünk rendben volt és a támadásaink is egyre dinamikusabbak. Ennek köszönhető, hogy már az első félidőben jelentős előnyt halmoztunk fel. A félidő 12-21.

A szünet után tovább növeltük a sebességet és stabilabbá tettük a védekezést is. A két csapat közötti különbség tovább nőtt, így lehetőségünk adódott a fiatalabbakat is pályára léptetni, kapust cserélni. Mindenki kivehette a részét a küzdelemből és a győzelemből is.

A 4. fordulón vagyunk túl és vereség nélkül a bajnokság elejére kerültünk. Folyamatosan fejlődik a játékunk és minden egyes mérkőzéssel egy kicsit jobbak vagyunk. A támadásaink eredményessége még nem az igazi, de lassan az is a helyére kerül, stabilan haladunk a célunk felé.

A következő mérkőzés 2020.10.24.-én 18:00-kor lesz a hevesi Városi Sport és Rendezvénycsarnokban éppen azzal Hevesi SE-vel, amely 5 mérkőzés után vezeti bajnokságot. A hazai fordulón sikerült legyőznünk őket, bízunk abban, hogy ez idegenben is sikerül.

 

Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő