Acélváros Kézilabda Klub –SBS Eger II

Eredmény: 41-30

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

Időpont és helyszín: 2020.10.11. 15:00 Rendezvények Háza Felsőzsolca

 

Acélváros Kézilabda Klub

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Kolcza Botond (12), Hegyesi Kristóf (8), Kolcza Gergely (5), Kiss Levente (5), Stefán András (4), Kocsis Róbert (3), Fecske Szabolcs (2), Hangos Dávid (1), Farkas Robin (1), Simon Dániel, Nánási Csaba,

Kapusok (védés): Kiss Máté (17), Balogh Gábor

 

SBS Eger II

Edző: Hevér Tibor

Mezőny (gól): Molnár-Nagy Martin (13), Gulyás Gergely istván (4), Oláh Nándor (4), Bajzát Zsombor (3), Bényei Balázs (2), Juhász Patrik Valentin (2), Szabó Botond (1), Csák Máté (1), Molnár Péter Dániel, Bata Bence Botond

Kapusok: Salamon Gábor, Szabad Dávid 

 

Egy dinamikus, hajtós mérkőzésen vagyunk túl. Az Eger fiatal csapata nem hagyott sok pihenőidőt, gyors játékkal szerettek volna fölényt szerezni, de a mi srácaink résen voltak.

A védekezésünk jó volt és a támadások dinamikája is alkalmazkodott a vendégek tempójához. Megfelelően kontrolláltuk a játékot, nem volt feszültség a csapatban, magabiztosan növeltük az előnyünket. A támadásaink hatékonysága lényegesen jobb volt, mint a vendégeké, de ez nem csak a mezőnynek, hanem a hálóőrünknek, Kiss Máténak köszönhető.

A félidő 20-13.

A második etap hasonlóan zajlott, bár az utolsó 5 percben már érezhető volt a tempó hatása. Az egyik, gólszerzésben is meghatározó játékosunk lövő keze egy csúnya szabálytalanság során megsérült és bizonytalan, hogy mikor tud újra pályára lépni. Ezen a mérkőzésen is megéreztük a hiányát, mert néhány játékosunk kénytelen volt a mérkőzés egészén pályán maradni és a végjátékban egy kissé megfáradtak. Megragadta a lehetőséget az Eger csapata és néhány lerohanásból szerzett góllal közelebb kerültek hozzánk, de a játékosaink összekapták magukat és megállították a rohamot. Az utolsó másodpercekben szerzett góllal mi tettünk pontot a csata végére. Megérdemelt a győzelem.

Az Acélváros megindult a csoport csúcsa felé. Még nagyon messze van a bajnokság vége. 17 mérkőzés van hátra, így bármi megtörténhet, de bizakodásra ad okot a játékunk fejlődése.

A felnőtt csapatunk szépen formálódik, egyre jobb teljesítményt nyújt. Az eltérő korosztályok játékstílusa lassan összemosódik, egymást erősítve lépnek egy újabb szintre.

A következő mérkőzés 2020.10.17. 18:00 lesz Tiszaújváros Városi Sportcsarnokában. Nem várunk az Egerhez hasonló tempót, de a fizikai kiterjedésük biztosan jelentősebb, ezzel együtt a játékuk is keményebb lesz. A Gyöngyösi meccs a bizonyíték arra, hogy komoly problémát okozhat egy masszív védekező sor.

Bízunk abban, hogy megtaláljuk a győzelemhez vezető legjobb stratégiát és újabb két ponttal gyarapodunk.

 Acélváros: we just play!©

Első félidő

Második félidő