Acélváros Kézilabda Klub – Hevesi SE

Eredmény: 23-21

Bajnokság: Megye Felnőtt Férfi

 

Edző: Kocsis Csaba

Mezőny (gól): Hangos Dávid (12), Nagy Patrik (5), Hegyesi Kristóf (2), Kocsis Róbert (2), Kocsis Csaba (1), Nánási Csaba (1), Kovács Dávid, Kiss Máté

Kapusok (védés): Teremy László (16), Balogh Gábor

Rajt-cél győzelemmel, végig vezetve nyerte az első mérkőzését az Acélváros Kézilabda Klub felnőtt csapata.

Több ok miatt is tartottunk ettől a mérkőzéstől, utólag kijelenhető, hogy fölöslegesen.

A Heves a tavalyi szezon egyik legjobbja volt. Keményen játszanak, mindig végig harcolják a meccset, a kimenetel mindig kétséges. Az Acélváros szűkített és lássuk be, nem éppen kiscsikó korú kerete könnyű préda lehetett volna a számukra, de csalódniuk kellett.

Az Acélváros harcosai keményen beleálltak a játékba. Végig vezetve, határozottan, lehengerlő magabiztossággal tartották kézben a pályán zajló eseményeket. Nagyon jól osztották be az energiájukat és végig vitték a 60 percet, ha kellett, akkor szándékosan lassítva a játékot.

Ez a tudatos, kiszámított játékmenet a sok éves tapasztalat eredménye. A higgadt játékmodor kissé felőrölte és hibára kényszerítette az ellenfelet, előkészítve a végeredményt. Hiába volt nagy a lendület, mindig megtörtek az Acélváros falain.

A védekezés kiváló volt. Teremy “Csipi” László a kapuban alaposan megkeserítette a Heves életét. A támadások rendre góllal zárultak, amiből 12 találattal Hangos Dávid vette ki derekasan a részét. Dícséret illeti a többi játékost is, ez igazi csapatmunka volt, lehet tőlük tanulni.

A győzelem megérdemelt. Büszkék vagyunk a játékosainkra!

A Borsodi Sport Klubot fogadjuk 2020.09.27. 15:00-kor a Felsőzsolcai Rendezvények Házában, a “hazai” pályánkon. Friss még az a csapat, nem ismerjük még, de az Acélváros már megmutatta mire képes és ettől csak erősebbek leszünk!

Acélváros: we just play!©

 

Első félidő

Második félidő