Támogasd az utánpótlásunkat!

Egy csapat eredményes fejlődését három dolog befolyásolja:

  1. Játékosok
  2. Szakemberek
  3. Pénz

A MISKOLCI VSI SC kiváló és tehetséges játékosállománnyal rendelkezik, amely biztos alapja a további fejlődésnek. Edzőink szaktudása és tapasztalata garantálja, hogy a tehetségekből valódi játékosokat neveljenek. Így elmondhatjuk, hogy önerőből teljesült két feltétel is.

Sajnos a MISKOLCI VSI SC a harmadik szükséges elemmel, a pénzzel áll hadilábon. Dacára annak, hogy ez egy olyan látványsport, amely a második legnépszerűbb labdajáték, a helyi támogatása gyerekcipőben jár.

Ahhoz, hogy a miskolci kézilabda a méltó helyére kerüljön és újra a hazai élvonalban küzdhessenek csapataink, az Ön segítségére is szükségünk van!

Ha Ön magánszemélyként vagy egy cég vezetőjeként szeretne NB I-s mérkőzéseket látni Miskolcon, ha kiváncsi arra milyen, amikor a Telekom Veszprém küzd a Miskolci játékosokkal, akkor támogassa a csapat fejlesztését!

Amennyiben magánszemélyként kíván támogatást nyújtani, vagy cégként szeretné szponzorálni a helyi kézilabdát, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha a TAO keretein belül szeretne támogatást nyújtani, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a folyamatok szervezésében!

MKSZ határozat TAO felhasználásról 2016

TAO kérelem 2016

 

 

1996. évi LXXXI. törvény a társasági adóról és az osztalékadóról

2004. évi I. törvény a sportról

39/2011. (VI. 30.) NEFMI rendelet a látvány-csapatsportok támogatásával összefüggő sportfejlesztési program jóváhagyására és a támogatási igazolás kiadására irányuló hatósági eljárásban fizetendő igazgatási szolgáltatási díjról

107/2011. (VI. 30.) Korm. rendelet a látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól