Könnyed mérkőzésen győzött a MISI SC IFI csapata!

S1850001

MISI SC – Bőcs KSC

IFI kézilabda mérkőzés

Eredmény: 36 – 24 (18-11)

MISI kapusok (védés): Lakatos Adrián (13 ziccer), Vallus Máté (5 ziccer)

MISI mezőny (gól): Apatóczky Máté (8), Kolcza Botond (8), Kolcza Gergely (4), Kiss Levente (4), Stefán András (4), Béres Zoltán (3), Harsányi Milán (2), Polyák Ádám (1), Tóth Botond (1),

Tóth Botond II. (1), Gyöngyösi Dávid

Edző: Csontos Róbert

Időpont: 2020.02.27.

Helyszín: Miskolc Rendőr Szakközépiskola Sportcsarnok

IFI tabella

 

Erőfeszítés nélküli, könnyű győzelmet aratott a MISI SC IFI csapata a Bőcs KSC ellen.

Nem volt meglepő az eredmény, hiszen a két csapat között jelentős a különbség, ami több formában is megjelent a pályán.

A Miskolc nem akart keménykedni. Tisztes, de nyomokban sem durva védekezéssel fogadták a vendégek támadásait. Nem is lehet ez másképp, hiszen baráti a viszony a két csapat játékosai között.

A kultúrált, korrekt játékba be-becsúszott mind a két oldalon néhány két perc, elvégre mégiscsak kézilabdáztak, de komoly ítéletet nem kellett hozniuk a játékvezetőknek sem.

A Dohány apa-fiú játékvezetői páros kiemelkedően jól tartja kordában a játékot. Észszerűen használják az előnyszabályt, de ami elég ritka dolog, a sokak által fél faultosnak nevezett szituációkban is igen jól járnak el. Ha a fault befolyásolja a lövést, befújják. Nem is volt vita a mérkőzésen az ítéletekkel.

A két félidő képe nem nagyon különbözött egymástól. A Miskolc végig vezetett. Belefért néhány egyszerűbb hiba, de az is, hogy egy kicsit villogtassák a tudásukat. Volt kínai, csavart labda, gyors befejezés is.

Ez az előny lehetőséget adott a “kicsiknek” is arra, hogy az utolsó negyedben pályára lépjenek. A kapuban Vallus Máté védett nagyokat, mezőnyben Tóth Botond és Tóth Botond II. szerzett gólt.

Nem is baj, hogy nem kellett megfeszülni ezen a mérkőzésen, mivel a csapat nagyobbik része vasárnap már a felnőtt bajnokságban játszik egy várhatóan igen kemény meccset.

Az a mérkőzés a Hevesi SE ellen lesz Felsőzsolcán 2020.03.01. vasárnap 11 órától. Érdemes kilátogatni, mert nem mindennapi csata lesz.

Az IFI csapat legközelebb 2020.03.06. péntek 17:00-tól játszik az Alsózsolcai KSC-vel az alsózsolcai Sportcsarnokban.

Az se lesz egy hétköznapi meccs, mert nem tudjuk hova fejlődött az ellenfél. Az előző mérkőzést 84-16-ra nyerte a MISI SC.