100%-os teljesítménnyel vezeti a tabellát a MISI SC IFI csapata!

vlcsnap-2019-11-26-20h47m05s596

MISI SC – Berettyó MSE

IFI mérkőzés

44 – 27 (21-14)

MISI kapusok (védés): Lakatos Adrián (18 ziccer), Bajnok Zoltán Szabolcs

MISI mezőny (gól): Polyák Ádám (12), Kolcza Botond (12), Stefán András (8), Harsányi Milán (5), Apatóczky Máté (3), Gyöngyösi Dávid (2), Béres Zoltán (2), Szegedi István Patrik, Tóth Botond, Tóth Botond II.

Időpont: 2019.11.24.

Helyszín: Rendezvények Háza Felsőzsolca

 

Jó játékvezetés mellet, egy könnyed meccsen zárta győzelemmel a szezon őszi szakaszát a MISI SC IFI csapata.

A mérkőzés előtt jól mérték fel a Berettyó csapatát, így komoly meglepetéssel nem találkozott a MISI.

Egyszerű, megalapozott és reális elvárások, amelyek maradéktalanul teljesültek.

A MISI ezen a mérkőzésen egy kicsit sem feszült. Könnyedén, jó megoldásokkal hengerelték le az ellenfelet, amibe belefért sok hiba. Ennyi eladott labda, rossz passz régen volt a srácoknál.

Ezek a hibák két okra vezethetők vissza. Egyrészt kicsit későn kezdődött a mérkőzés egy eléggé mozgalmas hét végén, ezért a srácok közel sem tudták kipihenni magukat teljesen.

Másrészt volt némi lazaság, könnyelműség is a játékukban. Nem arról volt szó, hogy nem tisztelték volna az ellenfelet, de tény, hogy bármilyen hibát is követtek el, pillanatokkal később könnyen ki tudták javítani. Így szinte bármi belefért, nem kellett izgulni. Ezek a hibák jellemzően az első félidőre koncentrálódtak, ez is az oka annak, hogy a szünet előtt még csak 7 gól volt a különbség.

A második félidőben egyértelművé vált a két csapat közötti különbség. A MISI tette a dolgát. Jó volt a védekezés, gyors kontrákkal operáltak. Teljesen szétszedték a Berettyó védekezését, a ziccerig játszották a figurákat. És jól érezték magukat.

A Berettyó nem bírta a rohamokat. Mentek, küzdöttek, de lassan elfogytak. A visszazárkózások egyre kevésbé sikerültek, a védelmük sem bírta a rohamokat. Már a komoly szabálytalanságokra se volt erő, de szándék se. A mérkőzésen elenyésző 2 perces büntetés és csak egy hetes született. A sporik jól kézben tartották az eseményeket, de szerencsére nagyon nem is kellett beavatkozniuk.

17 gólos különbség, ami lehetett volna több is.

A két csapat között nagyon nagy a különbség. Ezt is tükrözi a végeredmény és a mérkőzés végi vélemények is.

Messze a következő mérkőzés. A téli meccs szünetet a fejlesztésre kell fordítani, mert a jó eredmény nem csak a jó játéknak, hanem a komoly küzdelem hiányának is köszönhető. A srácok csak játszanak, a szó legszorosabb értelmében, de pontosan ezért nem szabad elfelejteni, hogy a helyzet bármikor változhat.

Nem csak a nagyon jó teljesítményt, de a hibákat is látjuk és ha csak halkan is, de érdemes megjegyezni, hogy az NBII-höz ennél azért több kell.

Bízzunk abban, hogy a következő hónapokat arra fordítják, hogy az IFI és a felnőtt játékot is eggyel (kettővel, hárommal) magasabb szintre emelik azért, hogy az álmokat valóra válthassák!

MISI Handball: we just play©