Szülői értekezlet Polgármesteri támogatással!

Miskolci kézilabda_FB_fejléc

Azt hiszem lassan túl lesz a csapat, az egyesület és a szülők is azon a sokkon, amelyet egy ifjúsági mérkőzésen szenvedtek el azért, mert néhány rendbontó a politikai sérelmei miatt a sportolókon és a környezetükön keresztül próbált bosszút állni.

Jelentem ez a vendetta nem sült! Illetve mégis, csak éppen visszafele.

A játékosok, az egyesület és a szülők csapata is összezárt. Nem tűrik, nem tűrjük senkitől, hogy sportolókkal, gyerekekkel ilyet tegyenek!

És ezzel az akarattal nem voltak, nem vagyunk egyedül. A közösségi médiában, az utcán, a baráti körökben kivétel nélkül mindenki elítélte a rendbontó brigád cselekedetét.

De nem csak az átlagember, de a politika szereplői is hasonlóan vélekedtek.

Elsőként Miskolc Város Polgármestere, Veres Pál ítélte el közleményben a cselekményt. Személyes ügyének tekintve meglátogatta a MISI SC összevont szülői értekezletét, ahol kifejezte együttérzését, elítélte a rendbontók ténykedését. biztosította a szülőket arról, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ilyen soha többet ne fordulhasson elő. Tett egy olyan gesztust is, amely a legkevésbé sem az Ő feladata lett volna: Bocsánatot kért a rendbontók nevében.

Mindenféle pátosz nélkül kijelenthetjük, hogy polgármesterként, politikusként és emberként is sokkal többet tett ebben az ügyben, mint ami elvárható lenne. Köszönjük az önzetlen támogatását!

Köszönettel tartozunk Hollósy Endre András képviselő úrnak is, aki szintén nem nézte tétlenül a fejleményeket és Miskolc Város Közgyűlésében felszólalva a saját és frakciója nevében is elhatárolódott a rendbontók megnyilvánulásától, azt elítélte és a felelősségre vonásukat szorgalmazta.

Köszönjük, hogy oly sokan mellettünk állnak a bajban!

Ez sokkal többet ér nekünk, mintha a rendbontó brigád kérne őszintétlen bocsánatot. Majd ők is elszámolnak a bűneikkel a megfelelő helyen és időben, de ez már legyen az ő problémájuk.

A MISI SC folytatja a munkát, halad a kijelölt útján.

A következő mérkőzés 2019.11.24.-én 18:00-kor kezdődik a Felsőzsolcai Rendezvények Házában, ahol az IFI csapat küzd meg a Berettyó MSE gárdájával.

A szurkolókat várjuk szeretettel, de a rendbontók kíméljenek!

MISI Handball: we just play©