Továbbra is 100%-os teljesítménnyel vezeti a MISI SC IFI csapata a bajnokságot!

IMG_9771

MISI SC – Sárospataki TC

IFI mérkőzés

43 – 37 (21-17)

MISI kapusok (védés): Lakatos Adrián (13 ziccer+ 1 kapus gól!!), Bajnok Zoltán Szabolcs (2 ziccer)

MISI mezőny (gól): Kolcza Botond (13), Polyák Ádám (11), Stefán András (7), Béres Zoltán (5), Harsányi Milán (4), Apatóczky Máté (2), Gyöngyösi Dávid (1), Szegedi István Patrik, Tóth Botond, Tóth Botond II.

Időpont: 2019.11.17.

Helyszín: Rendezvények Háza Felsőzsolca

 

Egy csúnya közjátékkal megzavart mérkőzésen nyert a MISI SC a Sárospataki TC ellen.

A mérkőzés 50 percig állt néhány politikai aktivista rendbontása miatt, amelynek a rendőrség közbelépése vetett véget.

Nehéz megmondani, hogy mennyire, de egyértelműen hatással volt mind a két csapatra ez az esemény.

A mérkőzés elején nehéz lett volna megmondani, hogy milyen eredmény születik végül. A MISI jó formában, felkészülten várta a vendégeket, akik egy kiváló, nagy gólkülönbséges szériából érkeztek és természetesen nyerni akartak.

Nagyon jó csapat a Sárospatak. Talán ők vannak most legközelebb a MISI-hez. Gyorsak, jó a támadás építésük és kulturáltan játszanak. A védekezés még nincs a MISI szintjén, de biztosak lehetünk abban, hogy egyre jobbak és jobbak lesznek.

Az első félidő egy kihagyott hetessel indult, amire a Sárospatak góllal válaszolt. A 24. percig fej-fej mellett haladt a két csapat, de akkor elkapott egy jó ütemet a MISI és egymás után 5 gólt szerzett. A 26. percben 20-15 állásnál kezdte a csimbumcirkuszt a rendbontó brigád és miattuk állt a játék.

Az újraindulásnál majdnem minden rendben ment. A csapatok összeszedték magukat, de a kispadon maradt a feszültség. Sajnos a vendégcsapat edzője a 28. percben elvesztette a türelmét egy vitatott ítélet miatt, aminek a következménye egy kék lap lett. A játék megint állt addig, amíg megnyugodtak a kedélyek.

A Sárospatak az edzője nélkül közel sem volt szárnyaszegett madárka. Felvették a kesztyűt és beleálltak a meccsbe. A félidő végéig egy leheletnyit faragtak is a hátrányból.

A második félidő már balhé nélkül zajlott. Küzdött mind a két csapat tisztességgel és sportszerűen. A MISI 8 gólra növelte az előnyét és a meccs végére megint mindenkivel gólt akartak dobatni. Ez most nem jött össze, de lett néhány hiba, amit a Sárospatak ügyesen kihasznált és mérkőzés végére visszatornázta magát 5 gólnyira.

Függetlenül a zavaró körülményektől, kiválóra értékelhetjük a játékot mind a két oldalon. Nagyon érdekes és biztosan izgalmas lesz a tavaszi visszavágó.

A MISI SC 4 pontos előnnyel vezeti a tabellát. Az utolsó őszi forduló újra Felsőzsolcán lesz 2019.11.24.-én 18:00-tól. A vendég csapat a Berettyó MSE lesz.

A szurkolni vágyó, sport szerető nézőket várjuk szeretettel, de a politikai aktivisták kíméljenek!

MISI Handball: we just play©