40 gól a mérkőzésen, 400 gól a szezonban! Fölényes győzelemmel nyert az OSB csapat Ózd ellen!

cropped-OSB_web_20161022.jpg

MISKOLCI VSI SC – ÓAM-Ózdi KC

40 – 22

Helyszín: Miskolc Herman Gimnázium Sportcsarnok

Időpont: 2017.01.26.

 

 

A Miskolci OSB csapat egy újabb győzelmet könyvelhetett el, amellyel tovább növelte az előnyét az OSB C csoport első helyén.

Különleges volt ez a mérkőzés. A csapat egy része az éppen zajló influenza járvány betegeként nem tudott részt venni a játékban, ezért éppen csak elérték a szükséges létszámot. Ehhez kellett az is, hogy Gyöngyösi Dávid lázasan egészítse ki a csapatot, még ha a kispadon is ücsörögve. A pályán is érződött, hogy nem mindenki volt a legerősebb formájában. Sok olyan hibát láthattunk, labda elejtéseket, célt tévesztett passzokat, amelyek a gyengébb egészségügyi állapotnak és az ebből következő indiszponáltságnak voltak köszönhetőek.

Talán ez lehetett az Ózdi csapat gyengébb teljesítménye mögött is. A vendégek játékából hiányzott az energia, az igazi lendület, ennél sokkal többre képesek.

A mérkőzésen Miskolc 40 gólt lőtt, amellyel szép kerek 400-ra emelte a szezonban elért találatai számát. 241 a kapott gólok száma, ami a legkevesebb a csoportban. A 159-es gólkülönbség 87%-al!! jobb, mint a 2. helyen álló Füzesabonyé. Ezek alapján kijelenthető, hogy a Miskolci OSB csapaté a C csoport legerősebb támadó és védekező játéka.

Még egy mérkőzés van hátra a szezon első etapjából. A Salgótarjáni Strandépítők fogadja a csapatot 2017.02.02.-én Salgótarjánban. Egy kötelező győzelmet várunk a srácoktól és kíváncsian várjuk, hogy milyen különlegességgel ajándékoznak meg bennünket a mérkőzésen. 3 beállós, 7/6, kínai vagy cunder? Remélem öröm játék és sziporkázás fogja jellemezni a mérkőzést!